طرز تهیه ماهی شکم پر

Asemooni.com

stuffed-fish-recipe

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر :

ماهی ۱ عدد

گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر خرد شده ۲۵۰ گرم

تمبرهندی به میزان لازم

گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه ماهی شکم پر :

آسمونی : ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکته :

به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.

به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

- پورتال آسمونی Asemooni.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه